Δράσεις

3/4/22: Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον δήμο Κορυδαλλού

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς διοργάνωσε ο δήμος Κορυδαλλού την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στο προαύλιο του δημαρχείου Κορυδαλλού. Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Νικόλαος Σούτας (δείτε την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2/3/22: Κοπή Βασιλόπιτας στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στον Πειραιά


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου 2022 η εκδήλωση της Κοπής Βασιλόπιτας στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στον Πειραιά. «Μετά την τελετή από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. ΓΕΡΟΝΤΙΟΣ Β΄ που βρήκε και το φλουρί της πίτας ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του Βαγγέλη Φανίδη διευθυντής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης.

8/2/22: Φόρος τιμής


Στο ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της θύρας 7 που συνολικά 21 φίλαθλοι έχασαν την ζωή τους, που γίνεται στο μνημείο που έχει στηθεί στο γήπεδο ”Καραϊσκάκη” βρέθηκε ο Νικόλαος Σούτας και κατέθεσε λουλούδια για να τιμήσει την μνήμη τους.

2/9/21: Παρών στην Αρχιερατική θεία λειτουργία του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Νικόλαος Σούτας
Ενεργός υποστηρικτής και αρωγός των ορθόδοξων χριστιανικών ενοριών του Πειραιά
Διαρκής χορηγός και υποστηρικτής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Πειραιά
12/7/21: Ο Νικόλαος Σούτας στην τελετή λήξης της ακαδημίας Κερατσινίου
Νέο πολιτικό γραφείο του Νικόλαου Σούτα στην Σαλαμίνα

30/7/21: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ


Με τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ συναντήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Νικόλαος Σούτας.

Η συζήτηση των δύο ανδρών αφορούσε την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και την τρέχουσα επικαιρότητα. Ο κ. Σούτας, ο οποίος συνδράμει στο Γηροκομείο Πειραιά, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για το ανεκτίμητο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Εκκλησία προκειμένου να προστατευθούν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Ο Σεβασμιότατος από την πλευρά του προσέφερε μία εικόνα για να τον προστατεύει και να τον φωτίζει στο δύσκολο έργο που έχει επιλέξει.

23/7/21: Επίσκεψη στο Διεθνές Ίδρυμα, Σαλαμίς


Ο κ. Σούτας συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και μέλος της τιμητικής Διεθνής Κοσμητείας Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020 προκειμένου να ενημερωθεί για τις διεθνείς δράσεις και πρωτοβουλίες του Ιδρύματος συμβάλλοντας στο κοινό όραμα της παγκόσμιας τουριστικής προβολής και ανάδειξης του ιστορικού γεγονότος της ναυμαχίας της Σαλαμίνος όπως γενικότερα και ολόκληρης της νήσου.


22/7/21: Συνάντηση με την Ένωσης Τρίτεκνων Σαλαμίνας


Με το Δ.Σ. της Ένωσης Τρίτεκνων Σαλαμίνας συναντήθηκε ο Νικόλαος Σούτας στο πολιτικό του γραφείο στην Σαλαμίνα και ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν την Ένωση.

Δείτε περισσότερα εδώ.


29/6/21: «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 1821»


Την Ελληνική Λύση εκπροσώπησε ο Νικόλαος Σούτας στην εκδήλωση «Καραϊσκάκεια 1821» που οργάνωσε ο δήμος Σαλαμίνας στο Ευριπίδειο Θέατρο.

Δείτε περισσότερα εδώ.


27/6/21: «Ύμνος είς τήν Ελευθερίαν»


Ο Νικόλαος Σούτας εκπροσώπησε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στην επετειακή εκδήλωση «Ύμνος είς τήν Ελευθερίαν» στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική σκηνή στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού.

Δείτε περισσότερα εδώ.


24/6/21: Έκθεση ζωγραφικής Σαλαμινίων καλλιτεχνών


Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Σαλαμινίων καλλιτεχνών με θέμα την Ελληνική Επανάσταση παρευρέθηκε ο Νικόλαος Σούτας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου και πραγματοποιείται στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού μεγάρου. Δείτε περισσότερα εδώ.


13/6/21: Εκδήλωση “Εις το όνομα”


Ο Νικόλαος Σούτας έδωσε το παρών στην εκδήλωση “Εις το όνομα” για τα 200 χρόνια Ελευθερίας της Πατρίδας μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Μνημείο Πεσόντων Σαλαμινίων Αγωνιστών στην Μάχης της Ακροπόλεως» στην Ακτή Καραϊσκάκη, παρουσία του Δημάρχου του νησιού, Γεώργιου Παναγόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού, Παντελεήμων Διολέτης, και πλήθος κόσμου. Δείτε περισσότερα εδώ.


3/6/21: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου 2021 στο Δήμο Σαλαμίνας

26/5/21: Εορτασμός της 48ης επετείου του Κινήματος του Ναυτικού


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στον εορτασμό της 48ης επετείου του Κινήματος του Ναυτικού, ο οποίος διοργανώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης εκπροσώπησε ο Νικόλαος Σούτας. Δείτε περισσότερα εδώ.


20/5/21: Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης


Στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Μητροπολιτικό ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιώς χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ παρευρέθηκε ο Νικόλαος Σούτας.

Δείτε περισσότερα εδώ.


19/5/21: Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης εκπροσώπησε ο Νικόλαος Σούτας στις εκδηλώσεις εορτασμού για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Δείτε περισσότερα εδώ.


26/4/21: Επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο Σαλαμίνας.


Ο Νικόλαος Σούτας επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο Σαλαμίνας. Σε μια δύσκολη εποχή όπου η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας στη φτώχεια, η προσπάθεια που κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση να αναπληρώνει την απουσία της κρατικής μέριμνας μας βρίσκει συμπαραστάτες.

Με την παρουσία του στο Κοινωνικό παντοπωλείο δηλώνει το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, βρέθηκαν μπροστά στο πρόβλημα της φτώχειας και της στέρησης.


25/4/21: Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Σαλαμίνας


Ο Νικόλαος Σούτας επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Σαλαμίνας. Συνομίλησε με τον Διοικητή του Κλιμακίου, πυραγό Κουρκούτη Κωνσταντίνο και του απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες προς όλο το πυροσβεστικό σώμα που με όλες τους τις δυνάμεις και με κίνδυνο τη ζωής τους δίνουν καθημερινά τη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος, των περιουσιακών στοιχείων και της ζωής των πολιτών..


24/4/21: Γενοκτονία Αρμενίων (Ν. Σμύρνη)


Ο Νικόλαος Σούτας εκπροσώπησε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων που έγινε στην πλατεία Χρυσόστομου Σμύρνης όπου βρίσκεται το Ηρώο των Αρμενίων στην Νέα Σμύρνη.

Δείτε περισσότερα εδώ.


24/4/21: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας


Ο Νικόλαος Σούτας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο του Νησιού της Σαλαμίνας Παναγόπουλο Γεώργιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, με τον δήμαρχο να ενημερώνει για τις ανάγκες και τα προβλήματα του νησιού προ πανδημίας, αλλά και μετά.

Δείτε περισσότερα εδώ.


20/4/21: Μητροπολίτης Γ.Ο.Χ Πειραιώς και Σαλαμίνας, Γερόντιος


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Νικόλαος Σούτας στον Μητροπολίτη Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος, Γερόντιο στα γραφεία τής Μητρόπολης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αντάλλαξαν απόψεις για θρησκευτικά, πολιτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα και φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Νικόλαο Σούτα για την ευγενική επίσκεψη του, δίνοντας και ως αναμνηστικό δώρο μια εικόνα της Παναγίας, και με την ευχή να τον έχει πάντα καλά, καθώς και να τον εμπνέει κατά την τέλεση των καθηκόντων του με ζήλο και δόξα θεού.


27/3/21: Επίσκεψη στην Αγ. Ελεούσα Σαλαμίνας


Σκοπός της επίσκεψης αυτής από τον Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον εφημέριο του Ιερού Ναού, Πάτερ Παναγιώτη, ήταν να του δώσει την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η ενορία του με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Μια αξιέπαινη προσπάθεια του Πάτερ Παναγιώτη που αξίζει να τον υποστηρίξουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτό το δύσκολο έργο που επιτελεί στην ενορία του.


25/3/21: Κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμός της 25ης Μαρτίου


Πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας, και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου στον Κορυδαλλό, από τον Δήμαρχο Νικόλαο Χουρσαλά, τον Νικόλαο Σούτα, καθώς και άλλους εκπροσώπους πολιτικών αρχών. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


19/3/21: Πρόσεφερε λαγάνες την Καθαρά Δευτέρα


Πιστός στην παράδοση της Καθαράς Δευτέρας, ο Νικόλαος Σούτας βρέθηκε στο κεντρικό κατάστημα του Αντώνη Τσάτσου στο Κερατσίνι Φούρνοι Ήπειρος. Παρέλαβε τις λαγάνες που παράγγειλε και τις προσέφερε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη (ενορίες Αγ. Παντελεήμων, Αγ. Ευθύμιο, Αγ. Ανάργυροι και Παναγία Βλαχερνών και στον όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων).


4/1/21: Στο πλευρό του Δημήτρη Καρκανοραχάκη


Ο Νικόλαος Σούτας βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του κ. Δημήτρη Καρκανοραχάκη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Κρητικός» προσφέροντας πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων προς άπορους και οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.


Χριστούγεννα 2020: «Αίσθημα ευθύνης και αλληλοβοήθειας»


Ο Νικόλαος Σούτας και αυτά τα Χριστούγεννα έδειξε με πράξεις και έργα την συμπαράστασή του σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Με μία σειρά από δράσεις στάθηκε στο πλευρό του απλού πολίτη αποδεικνύοντας ότι παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που αυτή συνεπάγεται, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοιάζονται και προσφέρουν.

Δείτε περισσότερα εδώ.


12/6/20: Εθελοντική αιμοδοσία Αστυνομικών Πειραιά


Την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Α.Δ. Πειραιά πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. Την Αιμοληψια έκανε το νοσοκομείο Σωτηρία.

Το παρόν έδωσε ο Νικόλαος Σούτας που συνομίλησε με τους αστυνομικούς, ακούγοντας τα προβλήματά τους. Δήλωσε: «Παρευρέθηκα στην εθελοντική Αιμοδοσία στηρίζοντας στην πράξη τον κρίκο αλληλεγγύης ανάμεσα στον πολιτικό, τον αστυνομικό και τον πολίτη του Πειραιά. Δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας τόσο εγώ όσο και τα μέλη και οι φίλοι της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουμε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.»


5/5/20: Ενεργός και διαρκής χορηγός στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία


Με ιδιαίτερη ευαισθησία το κόμμα της Ελληνικής Λύσης αναδεικνύει το σοβαρό θέμα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές αθλητικές οργανώσεις της χώρας. Τα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν προκαλέσει στα ερασιτεχνικά σωματεία οικονομική ασφυξία. Πολλά, δε εξ αυτών βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση και ακροβατούν στο χείλος του γκρεμού. Ο Κυριάκος Βελόπουλος με επιστολή του στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στην ΕΠΟ και στον Υπουργό Οικονομικών προτείνει μια σειρά μέτρων διάσωσης των ερασιτεχνικών αθλητικών οργανισμών, για να εξακολουθήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους και προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Πριν, όμως από τον κορονοϊό και εδώ και πολλούς μήνες, ο Νικόλαος Σούτας στηρίζει οικονομικά και ηθικά πολλά αθλητικά σωματεία του Πειραιά ως επίσημος χορηγός τους. Μερικά εξ αυτών είναι ο Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας, ο Απολλώνιος, η Ένωση συνδέσμων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πειραιά, ο Α.Ο. βόλεϊ Δραπετσώνας, ο Α.Π.Ψ.Ο. νέων Ευγένειας, η Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας, ο Αίαντας Σαλαμίνας, ο Ερμής Κορυδαλλού, ο Α.Σ. Δραπετσώνας, ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος και ο Ηρακλής Νίκαιας. Με την ευγενική προσφορά του ο Νικόλαος Σούτας γίνεται φωτεινό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην Ελληνική Λύση δεν αρκούμαστε στις προτάσεις και στην κριτική, αλλά στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη και συνδράμουμε διαρκώς και ενεργά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.


25/4/20: Στήριξη στους συνανθρώπους μας


Ο Σούτας Νικόλαος βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι ενίσχυσε την μεγάλη προσπάθεια του δημάρχου Κορυδαλλού, κ. Χουρσαλά για τις ευπαθείς ομάδες της περιοχής του και προσέφερε τρόφιμα, κρέατα και είδη μακράς διαρκείας για τους συνανθρώπους μας.

Δείτε περισσότερα εδώ.


23/4/20: Προσφορά κρεάτων και τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες


Μία ακόμη κίνηση αγάπης από τον Νικόλαο Σούτα. Δώρισε κρέατα και τρόφιμα στην ταβέρνα Κρητικός (Αγ. Αντώνιος, Κερατσίνι). Ως γνωστόν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Δημήτρης Καρκανοραχακης προσφέρει δωρεάν γεύματα σε ευπαθείς ομάδες του Πειραιά εδώ και αρκετό καιρό.

Δείτε περισσότερα εδώ.


17/4/20: Κίνηση αγάπης για την 3η ηλικία


Ο Νικόλαος Σούτας προσέφερε γάλατα, αρνιά και τρόφιμα μακράς διάρκειας στον εφημέριο του Ι.Ν.Αγ. Παντελεήμων Κερατσινίου, Εμμανουήλ Καροφυλλακη για τους τρόφιμους του Γηροκομείου του Ιερού Ναού.

Δείτε περισσότερα εδώ.


10/3/20: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Σε μία ζεστή εκδήλωση που έλαβε μέρος πολύς κόσμος, φίλοι και υποστηρικτές της Ελληνικής Λύσης, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Ελληνικής Λύσης, Α’ επιλαχόντος βουλευτή Β’ Πειραιά, Νικόλαου Σούτα.

Δείτε περισσότερα εδώ.


8/3/20: Δωρεά στους Παλαίμαχους Πειραιά


Τα γραφεία του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, που βρίσκονται στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη, ανακαινίζονται με την ευγενική χορηγία του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νικόλαου Σούτα.

Δείτε περισσότερα εδώ.


27/2/20: Δωρεά στο γηροκομείο Αγ. Παντελεήμων Κερατσινίου


Με πρωτοπόρους τον Νικόλαο Σούτα και τον Αντώνη Τσάτσο και τον κύριο Γιώργο Μπίτρο και με τους βετεράνους μαζί βρεθήκανε στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Κερατσινίου και συνάττοντας τον πρωτοπρεσβύτερο τον Εμμανουήλ Καροφυλλάκη που είναι εφημέριος στον Ναό παραδώσανε το συμπυκνωμένο γάλα από τα χέρια τον άνθρωπόν που πρόσφεραν απλόχερα.Δείτε περισσότερα εδώ.


17/2/20: Χορηγός στο γεύμα της Τσικνοπέμπτης του Γηροκομείου Πειραιά


Τσιπνοπέμπτη με τον Νικόλαο Σούτα στο Γηροκομείο Πειραιά, το οποίο ετοίμασε ένα ζεστό γεύμα αγάπης με χορηγία του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα όμορφα τα γεροντάκια μας.

Δείτε περισσότερα εδώ.


20/12/19: Βράβευση του Νικόλαου Σούτα από τον Α.Σ. Ποντίων


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του ΑΣ Ποντίων που παρακολούθησαν οι φίλοι του συλλόγο στην ταβέρνα Λευτέρης. Ο σύλλογος έκανε αρκετές βραβεύσεις και μέσα σε αυτές ήταν και εκείνη του Ν. Σούτα, τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Α’ επιλαχώντος βουλευτή Β’ Πειραιά για την συνεισφορά στην ομάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ.


18/12/19: Φιλανθρωπική εκδήλωση βετεράνων Πειραιά


Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019  στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Θεόδωρος Πούτος» από τους Βετεράνους του Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού. Ο σκοπός τη εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και τα προϊόντα αυτά θα δοθούν σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

Δείτε περισσότερα εδώ.


28/10/19: Κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου


Ο Νικόλαος Σούτας, πολιτευτής Β’ Πειραιά με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου τιμά την επέτειο του ΌΧΙ με κατάθεση στεφάνου στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, Κορυδαλλός.

Δείτε περισσότερα εδώ.


12/5/19: Όταν ο Πειραιάς ήταν …νησί.


Μία μουσικοχορευτική παράσταση που παντρεύει τους πιο αγαπημένους χορούς, τα χρώματα, τους ήχους, τα ήθη και τα έθιμα των Κυκλάδων. Ο Πειραιάς κατά την αρχαιότητα αποτελούσε νησί. Η σύγχρονη ανάπτυξη του Πειραιά έγινε όταν πρόσφυγες και μετανάστες, από τα νησιά των Κυκλάδων, εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά και με τη σκληρή δουλειά τους κατάφεραν να τον μετατρέψουν στο σημαντικότερο εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας.

Δείτε περισσότερα εδώ.


25/3/19: Κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Ανήμερα της επετείου έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Νικόλαος Σούτας, πολιτευτής Β’ Πειραιά με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, κατέθεσε στεφάνι στην πλατεία Αγ.Γεωργίου στον Κορυδαλλό.

Δείτε περισσότερα εδώ.


23/3/19: Αποκαλυπτήρια προτομής Νικηταρά


Δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη εθνική επέτειο για τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821 ο Δήμος Πειραιά και η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, τιμώντας την μνήμη του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Νικηταρά (Νικήτα Σταματελόπουλου), διοργάνωσαν εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Αρέσει σε %d bloggers: