Ενεργός και διαρκής χορηγός ο Νικόλαος Σούτας στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

Κορυδαλλός – 5 Μαΐου 2020

Με ιδιαίτερη ευαισθησία το κόμμα της Ελληνικής Λύσης αναδεικνύει το σοβαρό θέμα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές αθλητικές οργανώσεις της χώρας. Τα μέτρα που επιβλήθηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν προκαλέσει στα ερασιτεχνικά σωματεία οικονομική ασφυξία. Πολλά, δε εξ αυτών βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση και ακροβατούν στο χείλος του γκρεμού.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με επιστολή του στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στην ΕΠΟ και στον Υπουργό Οικονομικών προτείνει μια σειρά μέτρων διάσωσης των ερασιτεχνικών αθλητικών οργανισμών, για να εξακολουθήσουν την εύρυθμη λειτουργία τους και προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Πριν, όμως από τον κορωνοϊό και εδώ και πολλούς μήνες, ο Νικόλαος Σούτας, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελληνικής Λύσης, στηρίζει οικονομικά και ηθικά πολλά αθλητικά σωματεία του Πειραιά ως επίσημος χορηγός τους.

Μερικά εξ αυτών είναι ο Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας, ο Απολλώνιος, η Ένωση συνδέσμων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά, ο Α.Ο. βόλλεϋ Δραπετσώνας, ο Α.Π.Ψ.Ο. νέων Ευγένειας, η Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας, ο Αίαντας Σαλαμίνας, ο Ερμής Κορυδαλλού, ο Α.Σ. Δραπετσώνας, ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος και ο Ηρακλής Νικαίας.

Με την ευγενική προσφορά του ο Νικόλαος Σούτας γίνεται φωτεινό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην Ελληνική Λύση δεν αρκούμαστε στις προτάσεις και στην κριτική, αλλά στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη και συνδράμουμε διαρκώς και ενεργά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Αρέσει σε %d bloggers: